Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Administratie » Regulament
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: REGULAMENT OFICIAL
 Post Posted: Thu Aug 06, 2009 10:51 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 05, 2009 10:11 am
Posts: 3798
Location: Cluj
Regula numarul 1: NO DRAMA!


O sa fac regulamentul pe sectiuni, astfel va fi mai usor sa gasiti ceea ce va intereseaza:

Profil

1.1 Aveti voie sa folositi in semnatura text, imagini, linkuri sau smilies. Va rog totusi sa pastrati o limita a bunului simt in privinta marimii. Imaginea sa fie de maxim 100 - 150 pixeli. Textul nu mai mare de 5 randuri. Daca vreti sa combinati, incercati totusi sa pastrati o inaltime echivalenta.

1.2 Pentru avataruri exista deja o limita inclusa. Incercam sa nu fim foarte stricti in privinta asta, dar va rog sa nu alegeti avataruri prea obscene sau care se adreseaza in mod jignitor (subtil sau nu) unui membru al forumului

1.3 Daca doriti sa va schimbati username-ul, rugati un admin. Insa aveti voie sa il schimbati maxim o data pe an. Aveti dreptul la o revenire la vechiul nick (in acelasi an in care l-ati schimbat). Deci ganditi-va bine inainte, username-ul nu este un avatar sau o semnatura pe care le schimbati dupa dispozitie, este o IDENTITATE.

1.4 Va rog nu va faceti mai multe usere. Daca exista o problema cu primul user va rog sa ne spuneti care este, poate reusim sa o rezolvam.

Forum

2.1
Nu vom pune nici un fel de cenzura. Daca mai scapati cate un cuvant indecent, nu o sa stam sa cenzuram. Dar incercati totusi sa nu faceti din asta o obisnuinta, nici sa va adresati altor useri cand folositi astfel de cuvinte.

2.2 Desi va incurajam sa postati mult, va rugam sa nu puneti posturi de umplutura. Adica fara "idem", sau " :smile: ". Scrieti propozitii intregi pentru ca nu va grabeste nimeni.

2.3 Acceptam mici greseli ortografice sau gramaticale, pentru ca oameni suntem si toti gresim. Insa postul vostru trebuie totusi sa fie usor de citit/inteles. Am prefera sa nu gasim "k" in loc de "c" si "y" in loc de "ai", etc.

2.4 Fara spam-uri, fara bump-uri.

2.5 Atunci cand creati un topic, cautati bine sectiunea unde se potriveste. Apoi uitati-va daca nu mai exista un topic asemenator in acea sectiune sau in arhiva.

2.6 Daca o conversatie se reduce la doi oameni pentru mai multe posturi si mai ales, daca deviaza de la subiectul initial, va rugam sa o continuati in pm. Am dori ca toti membrii sa se poate integra si sa nu se simta intimidati de a posta la vreun subiect.

2.7 Va rugam sa nu dati quote la postul de deasupra (mai ales daca este unul mare). Folositi un -^ si o sa stim cu totii la cine v-ati referit.

2.8 Va rugam nu va editati posturile astfel incat sa nu mai aiba legatura posturile ulterioare. Nu vrem sa fim obligati sa scoatem functia "edit". Daca ati facut o greseala scuzati-va mai bine intr-un nou post.

Comunitate

3.1 Desi am mai spus asta la inceputul postului, simt nevoia sa ma repet: NO DRAMA!

3.2 Comportati-va civilizat. Fara injuraturi, sabotaje sau alte lucruri de genul asta. Daca nu va place cineva sau nu sunteti de acord cu ideile lui... ori incercati sa sa discutati civilizat, ori ignorati acea persoana.

3.3 NU NE INTERESEAZA CINE A INCEPUT! Daca cineva va deranjeaza, spuneti-ne (si eventual dati-ne un link). Daca ati decis ca e mai bine sa ii raspundeti personal, atunci nu va aratati surprinsi cand sanctiunile se vor aplica si asupra voastra.

3.4 Nu abuzati de bunavointa sau prietenia noastra. Nu va asteptati la tratament special doar pentru ca mai iesim din cand in cand la o bere sau am vorbit acum 5 ani pe mIRC. Daca va doriti un astfel de tratament, atunci spuneti-ne si va vom crea un forum special doar pentru voi.

Reclama

4.1 Aveti voie sa faceti reclama la propriile site-uri sau forumuri, dar in limitele bunului simt. Care sunt acestea, cititi regulile urmatoare.

4.2 Nu faceti spam in pm-uri!

4.3 Puteti sa postati un link catre site-ul sau forumul vostru, dar doar la topicurile care au legatura. Nu faceti spam pe forum.

4.4 Aveti voie sa va puneti link la semnatura, dar nu faceti apoi spam pe forum doar pentru a va fi vazuta semnatura. Stim sa recunoastem un spam.

4.5 Acceptam parteneriate cu alte forumuri (adica sa ne facem reclama reciproca). Insa doar la formuri unde exista membri activi, intr-un numar rezonabil.


Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul de cate ori este necesar.

_________________
Am blog


Top 
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

Board index » Administratie » Regulament


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron