iMOTION este un program recent lansat de Zapp ce are ca public tintã elevii si studentii, majori, ce doresc sã nu piardã legãtura cu lumea internetului nici când sunt în imposibilitatea de a avea acces la un PC cu o conexiune fixã la internet (fibrã opticã, CATV, ADSL, etc.) si care totodatã doresc sã îsi minimizeze costurile comunicãrii cu pãrintii, prietenii, cunostintele, etc.

Deocamdatã este doar un program pilot, motiv pentru care nu este promovat prin canalele media standard (radio, tv, pliante, agentii, deleari, etc.), fiind disponibil doar pentru cine îndeplineste cumulativ conditiile descrise la sectiunea Eligibilitate. Nu uita ca atunci când mergi sã achizitionezi acest telefon sã spui agentului Zapp adresa de referent: djadi21@gmail.com în caz contrar nu vei avea acces la ofertã.

Telefonul care se poate achizitiona prin intermediul iMOTION este Zapp E@sy, cunoscut si sub numele de Z910i, având integrat push messenger, push e-mail precum si modem de internet de mare vitezã prin intermediul cãruia poti avea acces la internet oriunde in aria de acoperire Zapp România (acasã, la scoala, la bunici, la mare, la munte sau pe unde îti petreci vacantele). Nu în ultimul rând telefonul are tastaturã qwerty (adicã tastaturã asemãnãtoare cu cea a calculatorului), motiv pentru care scrisul pe messenger de pe telefon nu mai e o problemã, la fel si scrierea e-mailurilor si a sms-urilor (incluse in planul tarifar din plin, deci nu duci nici grija costurilor). Nu în ultimul rând existã si posibilitatea de a apela direct contacte de yahoo messenger/gtalk. Detalii la sectiunea Telefonul E@sy.

Dacã mai ai întrebãri/nelãmuriri nu ezita sã citesti si restul sectiunilor si/sau sa folosesti sectiunea Contact.


E@SY iMOTION

Internet oriunde, eliberãm emoticoanele !!!

 

Oferta iMOTION

Telefonul E@sy

Tarife

Eligibilitate

Acte necesare

Ghid folosire

Întrebãri frecvente

Contact

Link-uri

Zapp

E@sy iMOTION